Sony K85XR90PAEP

Sony K85XR90PAEP

Sony 85" – K85XR90PAEP

Upptäck en ny era av realism med Sony BRAVIA 9 Mini LED 85", Sonys ljusstarkaste 4K-TV någonsin. Få den ultimata bioupplevelsen hemma med fantastisk bild- och ljudkvalitet.

Se och hör allt som filmskaparna tänkt sig
Med den utökade färgprecisionen, volymen och ljusstyrkan hos denna Mini LED-TV i kombination med Sonys XR Backlight Master Drive, kan du uppleva verklighetstrogna bilder som överträffar tidigare prestanda. Teknologin som används i Sonys professionella filmmonitorer säkerställer att varje detalj återges med precision.

Fängslande ljudupplevelse med BRAVIA 9
neo-teknik inkluderar världens första uppåtriktade diskanthögtalare på en TV, vilket ger ett ljud som kommer direkt från skärmen precis som på bio. Detta skapar en totalt uppslukande upplevelse och tar din tittarupplevelse till en helt ny nivå.

Kompatibel med Sonys senaste soundbars
Integrera din BRAVIA-TV med Sonys senaste soundbars för en komplett hemmabioupplevelse. Med 360 Spatial Sound Mapping skapas fantomhögtalare runt omkring dig, och Acoustic Center Sync gör att TV
fungerar som centerhögtalare för optimal ljudanpassning.

Designad för alla miljöer
BRAVIA 9 är utformad för att smälta in i alla interiörer med Sonys Seamless Edge-ram och 4-vägsstativ. Den smidiga kabelhanteringen och den nya bakgrundsbelysta Eco Remote gör installationen enkel och stilren.

över 10 000 appar och spel
Med denna Google TV har du tillgång till över 10 000 appar och spel. Använd hands-free med röstsökning, Apple AirPlay 2 och inbyggd Chromecast för att strömma innehåll direkt från din smartphone till den stora skärmen.

Energieffektivitet och hållbarhet
Sonys Eco Dashboard samlar alla dina energiinställningar på ett ställe för att hjälpa dig spara energi och pengar. XR Backlight Master Drive minskar strömförbrukningen genom att bara skicka ljus till de delar av skärmen som behöver det. TV
är delvis tillverkad av Sonys egen SORPLAS återvunna plast, vilket bidrar till en mer hållbar framtid.

Gaming på en ny nivå
Gamers kan njuta av smidigt, responsivt spelande med 4K/120fps, VRR och ALLM med HDMI 2.1. Sonys Game Menu samlar allt du behöver på ett ställe, och med PS Remote Play kan du spela var du än är.

Läs mer om Sony K85XR90PAEP

Sony K85XR90PAEP

TV-apparater

Hitta Sony K85XR90PAEP även hos:








Rulla till toppen