Samsung 85″ – The Frame TQ85LS03B

Samsung 85″ – The Frame TQ85LS03B

Samsung 85" – The Frame TQ85LS03B

Samsung The Frame 85" TQ85LS03B är mer än bara en TV det är en konstupplevelse. Med banbrytande Matte Display, modern ramdesign och intelligenta funktioner blir denna TV en elegant del av ditt hem, oavsett om den är påslagen eller avstängd.

Upplev bländfri bildvisning
är du trött på att se störande reflexer på din TV-skärm? Frames banbrytande Matte Display löser detta problem eftersom den absorberar reflektioner – så även i starkt ljus får du bästa möjliga tittarupplevelse. Den hjälper också din TV att se ut precis som en tavelram, så att du kan njuta av vackra konstverk på en bländfri duk.

Modern ramdesign
Frame är en fantastiskt tunn TV som du kommer att vilja titta på även när den är avstängd. Denna elegant minimalistiska TV med snygga kablar hänger precis som en tavelram, nästan i jämnhöjd med väggen, så att den smälter in i ditt hem på ett vackert sätt.

TV när den är på, Art när den är av
Istället för att bli en svart skärm förvandlas The Frame till ett skyltfönster med vackra konstverk och fotografier när den är avstängd, så att TV:n kan bli en del av din inredning. Njut av dina favoritföremål så länge och så ofta du vill utan att behöva oroa dig för att skärmen blir svart – garanterat.

Känner av din närvaro
När du är i rummet känner rörelsesensorn av din närvaro och ställer automatiskt om TV:n till konstläge, så att du kan njuta av konst medan du är där. När du lämnar rummet övergår den till standby-läge för att spara energi.

Det perfekta sättet att njuta av konst, i alla ljus
Brightness Sensor känner av det omgivande ljuset och justerar automatiskt skärmens ljusstyrka och färgton så att den passar perfekt till det konstverk som visas.

Naturligt ljus och färgstark bild
Se allt du tittar på komma till liv med större detaljrikedom och realism. Samsungs Quantum Dot-drivna TV-apparater omvandlar ljus till verklighetstrogna och exakta färger – validerade av Pantone. Resultatet? En naturligt ljus och färgstark bild i över en miljard filmiska färger.

En intelligent AI-processor som automatiskt optimerar bild och ljud
Tänk på processorn som TV:ns hjärna. Ju smartare processor, desto bättre blir din upplevelse – och den här processorn använder AI för att optimera ditt innehåll. Den justerar ljusstyrkan och uppskalar upplösningen på det du tittar på till 4K, även om det inte har filmats på det sättet.

Lätt för ögonen
Lysande visning, oavsett tid på dygnet. Luta dig tillbaka medan The Frame automatiskt justerar ljusstyrkan på TV:n beroende på vilken tid på dygnet det är, så att det alltid är bekvämt för ögonen.

Läs mer om Samsung 85″ – The Frame TQ85LS03B

Samsung 85″ – The Frame TQ85LS03B

TV-apparater

Hitta Samsung 85″ – The Frame TQ85LS03B även hos:








Rulla till toppen