Panasonic 55 – TV-55Z90AEG

Panasonic 55 – TV-55Z90AEG

Panasonic 55" – TV-55Z90AEG

Panasonic 55Z90AEG kombinerar banbrytande OLED-teknik med inbyggd Fire TV, vilket ger en uppslukande och högpresterande upplevelse. Med dess mästerliga bild- och ljudkvalitet är denna TV perfekt för både film- och spelentusiaster.

Uppslukande OLED-bildkvalitet
Den senaste Master OLED Pro-panelen i Z90-serien ger enastående dynamisk kontrast och ljusstyrka. Tillsammans med HCX Pro AI-processorn MK II optimeras färger, kontraster och skärpa för att leverera en filmupplevelse i världsklass direkt i ditt vardagsrum.

Intelligent AI-optimering
Med Auto AI analyserar TV:n den inkommande signalen och justerar omedelbart bild och ljud för optimal prestanda. Oavsett om du tittar på sport, film eller livekonserter, anpassar sig TV:n för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Sömlös och smart uppkoppling
Fire TV-funktionen ger snabb tillgång till dina favoritappar, strömningskanaler och live-TV. Du kan enkelt skapa upp till sex användarprofiler, och med Alexa integrerad kan du styra din TV och ditt smarta hem med bara din röst.

Optimerad för gaming
Game Mode Extreme och stöd för HDMI 2.1 ger en sömlös spelupplevelse med högupplöst grafik och snabba uppdateringsfrekvenser. Med Game Control Board kan du enkelt justera dina inställningar och tilldela funktioner för en smidigare spelupplevelse.

Dynamiskt ljud som omsluter
Upplev kristallklart ljud med Dolby Atmos och Dynamic Cinema Surround Pro. De inbyggda högtalarna och subwoofern levererar ett fylligt och detaljerat ljud som lyfter din underhållning till nya höjder.

Läs mer om Panasonic 55 – TV-55Z90AEG

Panasonic 55 – TV-55Z90AEG

TV-apparater

Hitta Panasonic 55 – TV-55Z90AEG även hos:








Rulla till toppen