Panasonic 55 – TV-55Z85AEG

Panasonic 55 – TV-55Z85AEG

Panasonic 55" – TV-55Z85AEG

Panasonic 55Z85AEG erbjuder en imponerande kombination av förstklassig OLED-teknik och inbyggd Fire TV. Oavsett om du tittar på film, spelar spel eller streamar favoritserierna, kommer denna TV att förhöja din underhållning med enastående bildkvalitet och ljud.

Förstklassig OLED-bildkvalitet
Med Panasonics OLED-panel får du djup silkessvärta, hög ljusstyrka och en enastående kontrast. Bildkvaliteten är finjusterad med hjälp av en Hollywood-färgsättare för att ge en bildåtergivning som är både levande och detaljerad, perfekt för filmentusiaster.

Intelligent bild- och ljudjustering
Den inbyggda HCX Pro AI-processorn MK II analyserar innehållet och justerar automatiskt bild och ljud för att ge dig den bästa upplevelsen, oavsett vad du tittar på. Auto AI känner av om du tittar på sport, film eller musik och optimerar inställningarna därefter.

En smidig och uppkopplad TV
Med inbyggd Fire TV får du snabb tillgång till alla dina favoritappar och strömningskanaler direkt från startskärmen. Skapa personliga profiler för varje familjemedlem och få skräddarsydda rekommendationer. Alexa är också integrerad, så du kan styra din TV och smarta hem med bara din röst.

Optimerad för gaming
Game Mode Extreme levererar en högupplöst grafik med snabba bildrutor och variabel uppdateringsfrekvens, vilket gör den idealisk för spelare. Med den nya Game Control Board kan du enkelt justera dina spelinställningar för en optimal spelupplevelse.

Ljud som omsluter dig
Panasonic 55Z85AEG levererar ett imponerande ljud tack vare Dolby Atmos och Theater Surround Pro. Oavsett om du tittar på film eller spelar spel, kommer ljudet att vara klart, fylligt och omslutande, vilket förhöjer din tittarupplevelse.

Läs mer om Panasonic 55 – TV-55Z85AEG

Panasonic 55 – TV-55Z85AEG

TV-apparater

Hitta Panasonic 55 – TV-55Z85AEG även hos:








Rulla till toppen