Panasonic TN-55W70AEZ

Panasonic TN-55W70AEZ

Panasonic 55" – TN-55W70AEZ

Panasonic TN-55W70AEZ är en 55-tums 4K Google TV som erbjuder en högkvalitativ bild för alla dina favoritfilmer, tv-program och spel. Med denna TV kan du njuta av en fantastisk visuell upplevelse med klara, skarpa bilder och levande färger.

Smidig och personlig användning
Google TV samlar innehåll från alla dina appar och abonnemang och organiserar det bara för dig. Du behöver inte längre hoppa mellan olika appar för att hitta något att titta på. Med kurerade rekommendationer och kraftfull sökning kan du enkelt hitta och streama innehåll från över 10 000 appar. Personliga profiler säkerställer att alla i hushållet får en skräddarsydd upplevelse.

Röststyrning för enkel navigering
Din TV är mer hjälpsam än någonsin. Använd Google Assistant för att hitta filmer, strömma appar, spela musik och styra din TV allt med din röst. Du kan även styra smarta hem-enheter och få svar på frågor genom att trycka på Google Assistant-knappen på fjärrkontrollen.

Streama och casta enkelt
Med den inbyggda cast-funktionen kan du enkelt casta filmer, program, foton och mer från din telefon eller surfplatta direkt till din TV. Oavsett om det är din favoritserie på Netflix eller bilder från din senaste semester, är det bara att trycka på cast-ikonen och börja njuta på den stora skärmen.

Fantastisk bild och ljud
HDR Bright Panel ger dig skarpa och färgrika bilder med spektakulär kontrast, även i ljusa rum. 4K Studio Colour Engine säkerställer en imponerande färgåtergivning och rörelseklarhet, vilket gör att varje bildruta ser fantastisk ut. Hexa Chroma Drive återskapar färger autentiskt, precis som de filmades, så att du kan njuta av filmerna så som regissören tänkt sig. Surroundljud öppnar upp ljudbilden, vilket gör att soundtracket känns lika engagerande som bilden.

Optimerad för spel
Växla enkelt till spelläge med fjärrkontrollen för att minska ingångslaget och få en snabbare respons på skärmen. Det gör att du kan dyka in i spelvärlden utan fördröjningar.

Många lyssningsmöjligheter med Bluetooth
Med Bluetooth Audio Link kan du ansluta din TV till trådlösa högtalare eller hörlurar för fler lyssningsalternativ. Du kan även spela musik från din telefon och andra smarta enheter direkt på TV:ns högtalare.

Läs mer om Panasonic TN-55W70AEZ

Panasonic TN-55W70AEZ

TV-apparater

Hitta Panasonic TN-55W70AEZ även hos:








Rulla till toppen