Sony K77XR80PAEP

Sony K77XR80PAEP

Sony 77" – K77XR80PAEP

Sony presenterar BRAVIA 8 OLED 4K HDR-TV:n för bioliknande bild och ljud med estetiskt tilltalande design. BRAVIA 8 representerar den ultimata bildprecisionen. Dess OLED-panel rymmer över 8 miljoner självlysande pixlar, vilket ger en förbättrad bildkvalitet. XR Contrast Booster levererar ytterligare förbättringar genom att använda en panel med hög luminans och temperaturkartläggning, vilket resulterar i verklighetstrogen kontrast precis som filmskaparna avsåg.

Komplett ljudupplevelse som på bio
Förvandla skärmen till en högtalare med Sonys Acoustic Surface Audio+-teknik för en komplett ljudupplevelse. Precis som på bio.

Stjärnan i din BRAVIA-biograf
Sony K77XR80PAEP är kompatibel med Sonys senaste soundbars och kan bli stjärnan i din BRAVIA-biograf. Få en bioliknanden upplevelse med 360 Spatial Sound Mapping genom att skapa fantomhögtalare runt omkring dig. Acoustic Center Sync förvandlar TV:n till mitthögtalaren i ditt ljudsystem så att du får en intuitiv och sömlös kontroll.

Sömlös design för alla typer av interiörer
Bravia 8 har noggrant utformats för att sömlöst passa in i alla typer av interiörer, med Sonys ikoniska One Slate Seamless Edge-design, 4-vägsstativ, trasselfri kabelhantering och den nya bakgrundsbelysta Eco Remote.

Google TV
Få tillgång till över 10 000 appar och spel på denna Google TV du kan till och med använda handsfree med röstsökning! Med Apple AirPlay 2 och Chromecast built-in kan du enkelt titta på innehåll från din smartphone på den stora skärmen.

Utformad med hänsyn till miljön och dina elräkningar
Alla dina energiinställningar samlas på ett ställe med Sonys nya Eco Dashboard 2, utformad med hänsyn till både miljö och dina elräkningar. TV:n är delvis tillverkad av Sonys egen återvunna plast SORPLAS, medan förpackningen är mindre och lättare för att minska C02-utsläppen.

Njutning för gamers
Gamers kommer att njuta av smidigt, responsivt spelande med 4K/120fps, VRR och ALLM med HDMI 2.1, Sonys snabbåtkomst Game Menu 2 och funktioner som är perfekta för PS5 samt PS Remote Play.

Ljusstark OLED-panel
Den ljusstarka OLED-panel på BRAVIA 8 är höjden av bildprecision och har 8 miljoner självlysande pixlar. Med XR Contrast Booster-tekniken uppnås en verklighetstrogen kontrast och du får njuta av film precis som filmskaparna tänkt sig.

Njut av bioliknande upplevelse
På BRAVIA 8 är skärmen högtalaren, precis som på bio! Med Voice Zoom 3 förbättras dialogen och 3D Surround Upscaling-teknik ger allt surroundljudsbehandling.

Omsorgsfull design
BRAVIA 8 är designad för att vara huvudattraktionen i ditt vardagsrum. Sonys designers har omsorgsfullt skapat en möbel som harmoniskt passar in i ditt hem och 4-vägsstativet ger verklig flexibilitet. Sonys nya Eco Remote uppladdningsbar är bakgrundsbelyst för filmkvällar.

För gamers
HDMI 2.1-spelfunktioner ingår (4K/120fps, VRR, ALLM), och vår Gaming menu 2 samlar alla viktiga inställningar på ett ställe. PS5-användare kommer att ha tillgång till ytterligare spelfunktioner. Med PS Remote Play kan du spela var som helst.

Inlösning av 10 filmer i SONY PICTURES CORE-appen
Slutligen kan du lösa in 10 filmer till ett värde av 1690 kr i SONY PICTURES CORE-appen med 24 månaders streaming. Från IMAX Enhanced till Dolby Atmos -titlar det finns inget bättre sätt att uppleva hur fantastiska filmer kan bli på BRAVIA 7!

Läs mer om Sony K77XR80PAEP

Sony K77XR80PAEP

TV-apparater

Hitta Sony K77XR80PAEP även hos:








Rulla till toppen