Defunc True Plus Blue

Defunc True Plus Blue

In ear True Plus Blue Defunc

Defunc True Plus Blue är de perfekta trådlösa In-Ear hörlurarna för dig som är på språng. Med deras unika Multitip -konstruktion får du en säker passform, kraftfullt ljud och upp till 35 timmars batteritid.

Perfekt passform för aktiva användare
Defunc True Plus är designade med konsumentens behov i fokus. Tack vare Multitip -konstruktionen och det mjuka silikonhuvudet får du en bekväm och säker passform, vilket gör dem idealiska när du tränar eller är ute och springer. Hörlurarna sitter på plats, oavsett hur mycket du rör dig.

Kraftfullt ljud med djup bas
Den speciella designen gör att ljudet når djupare in i örongången, vilket ger en bättre och mer kraftfull bas. Du får ett rikt ljud med djupa toner, utan att öronen känns igentäppta. Det betyder att du kan njuta av din musik med hög kvalitet, oavsett om du tränar eller slappnar av.

Batteritid som håller hela dagen
Med en imponerande batteritid på upp till 35 timmar behöver du inte oroa dig för att hörlurarna ska dö mitt på dagen. Oavsett om du lyssnar på musik under dagen eller tar samtal på språng, räcker batteriet länge och håller dig uppkopplad.

Smidig kommunikation med dubbla mikrofoner
Dubbla mikrofoner gör det enkelt att ta emot samtal och prata med kristallklar röst, även när du är på språng. Bluetooth-räckvidden på 10 meter gör det dessutom möjligt att röra sig fritt utan att tappa anslutningen.

Läs mer om Defunc True Plus Blue

Defunc True Plus Blue

In-ear Hörlurar

Hitta Defunc True Plus Blue även hos:








Rulla till toppen