JBL PartyLight Stick

JBL PartyLight Stick

PartyLight Stick JBL

Imponera på din publik med JBL PartyLight Stick. Denna färgglada,energiska partylampa synkroniseras omedelbart med alla JBL PartyBox-högtalare och förstärker festkänslan inomhus eller utomhus med ett pulserande, färgglatt 360-graders LED-ljus. Pumpa upp energin på festen genom ett avslappnat sken eller fyrverkeri på dansgolvet med justerbar rörelse, hastighet och intensitet. Allt styrs enkelt med JBL PartyBox-appen. Den stänksäkra IPX4-lampan kopplas in på mindre än en minut och det trådlösa laddningsbara batteriet på 8 timmar räcker lika länge som festen varar. Dina gäster kommer att känna att de har förflyttats till en futuristisk musikvideo.

Ta festen till nästa nivå
JBL PartyLight Stick synkroniseras automatiskt med ljudet och ljuset på JBL PartyBox-högtalare, vilket gör din fest till en fantastisk sensorisk upplevelse.

Ljus i 360 grader och kraftfulla effekter
Lys upp utrymmen åt alla håll med ljusstarka lysdioder som kan fylla även ett stort rum med en bländande synkroniserad show.

Koreograferad ljusshow
Använd JBL PartyBox-appen för att ansluta flera JBL PartyLight Sticks. Den inbyggda algoritmen känner av musiken och skapar en ännu större ljusshow på mindre än en minut.

Matcha din energi
Skapa stämning med justerbar rörelse, hastighet och intensitetsnivåer som tar feststämningen från medelmåttig till enastående.

Stänkskyddad enligt IPX4
Flytta festen från huset till trädgården. JBL PartyLight Sticks IPX4 stänksäkra klassning innebär att den tål att utsättas för vatten från alla håll.

JBL PartyBox-app
JBL PartyBox-appen ger dig kontroll över ljusshowens hastighet, färger och mönster.

Mer uppslukande ljusshow med flera PartyLight Sticks
Den största, mest uppslukande visuella upplevelsen får du med flera JBL PartyLight Sticks som synkas med din JBL PartyBox.

Läs mer om JBL PartyLight Stick

JBL PartyLight Stick

HiFi tillbehör

Hitta JBL PartyLight Stick även hos:








Rulla till toppen