Salora 32″ – 32S2

Salora 32″ – 32S2

TV Salora 32" – 32S2

Salora 32" – 32S2 är en TV med en storlek på 32 tum och en bildskärmsdiagonal på 80 cm. Den erbjuder en HD-upplösning på 1366 x 768 pixlar och är utrustad med två HDMI-portar. Denna LED-TV från Salora är snygg och prisvärd och den har hög bildkvalitet tack vare LED-tekniken som återger färger på ett skarpt och realistiskt sätt. Dess moderna design gör den till en passande TV för de flesta hem.
32S2 är enkel och lättanvänd, med grundläggande funktioner och en prisvärd prislapp. Det är en idealisk TV för dig som vill ha en enkel TV utan extra funktioner eller tekniskt avancerade egenskaper.

Gott om anslutningsmöjligheter
Med två HDMI-anslutningar kan du ansluta olika enheter direkt till TV:n, såsom en spelkonsol, Blu-ray-spelare eller dator, och se dina favoritfilmer och spela spel på den stora skärmen. Dessutom har TV:n en Scart-anslutning som ger dig möjlighet att ansluta en äldre enhet utan HDMI-anslutning. TV:n har också en VGA-anslutning som gör att du kan använda den som en datorskärm och visa bilder eller videor från din dator på den stora skärmen, eller använda den som en extra skärm på kontoret.

Upplev friheten av olika TV-sändningar med inbyggd digitalmottagare och CI+-plats
Med sin inbyggda digitala mottagare är Salora 32S2 redo att ta emot olika TV-sändningar, oavsett om det är markbundna, kabel- eller satellitsändningar. Mottagaren stöder både DVB-T/T2 för markbundna sändningar, DVB-C för kabel-TV och DVB-S2 för satellit-TV. Dessutom har TV:n en CI+-plats för CA-modul som gör det möjligt att ta emot krypterade kanaler. Med en CA-modul kan du få tillgång till HD-kanaler direkt från din TV utan att behöva använda extern box. CA-modul köpes separat.

Gör den smart
även om TV:n inte är en smart-TV kan den enkelt göras smart med hjälp av en av HDMI-portarna och en mediaspelare som Google Chromecast med Google TV (art.nr. 120310).

Läs mer om Salora 32″ – 32S2

Salora 32″ – 32S2

TV-apparater

Hitta Salora 32″ – 32S2 även hos:








Rulla till toppen