Samsung 55″ – UE55AU6905KXXC

Samsung 55″ – UE55AU6905KXXC

Samsung 55" – UE55AU6905KXXC

Ta steget in i framtiden med Samsung 55" TV UE55AU6905KXXC. Med funktioner som PurColor och HDR är varje ögonblick på skärmen en fest för ögonen, medan 3-Bezeless Design ger dig en obegränsad vy över ditt favoritinnehåll. Det är dags att upptäcka TV på ett helt nytt sätt.

PurColor
PurColor gör video fantastiskt verklighetstrogen. Tekniken låter TV:n återge enormt många färger som brilliant bildkvalitet och ger en mer engagerande bildupplevelse.

Crystal Processor 4K
Kraftfull 4K-uppskalningsteknik säkerställer att du får upp till 4K-upplösning på det som du gillar att titta på. Du får också mer verklighetstrogna färguttryck tack vare vår sofistikerade Color Mapping-teknik.

Motion Xcelerator
Upplev skarpare bild och bättre prestanda tack vare teknik som automatiskt beräknar och kompenserar bildrutorna för innehållskällan.

4K-upplösning
4K UHD TV går ett steg längre än vanlig FHD med 4 gånger fler pixlar och ger dina ögon den skarpa och kristallklara bilden som de förtjänar. Fantastiskt realistisk bildkvalitet.

HDR
HDR (High Dynamic Range) ökar omfånget på ljusstyrkan och återger ett mycket brett spektrum av färger och visuella detaljer även i extremt mörka scener.

Q-Symphony
Omge dig själv med ljud från din TV och Soundbar som samverkar i harmoni. Q-Symphony ger TV- och Soundbar-högtalarna den unika möjligheten att användas samtidigt för bättre surroundeffekt utan att stänga av TV-högtalarna.

3-Bezeless Design
En slimmad och elegant design framhäver ren bildkvalitet. En minimalistisk och gränslös design som sätter en ny standard.

PC på TV
Njut av alla möjligheter. Få enkel åtkomst till din PC, bärbara dator och mobil på din TV.

Läs mer om Samsung 55″ – UE55AU6905KXXC

Samsung 55″ – UE55AU6905KXXC

TV-apparater

Hitta Samsung 55″ – UE55AU6905KXXC även hos:








Rulla till toppen