Apple AirPods Max – Midnight

Apple AirPods Max – Midnight

Apple AirPods Max

AirPods Max är over ear-hörlurar som kombinerar stil och ljudkvalitet på ett imponerande sätt. Med fem snygga färger att välja mellan (midnatt, stjärnglans, blå, lila och orange) och en design som både är bekväm och praktisk, passar de perfekt för dig som vill ha både bra ljud och ett snyggt utseende.

Bra ljud och smart teknik
Med Apple-designat högtalarelement får du ett klart och fylligt ljud. Den aktiva brusreduceringen tar bort bakgrundsljud så att du kan fokusera helt på musiken (1). Transparensläget gör det lätt att höra vad som händer runt omkring dig när du behöver vara mer uppmärksam.

Uppslukande ljud
Personanpassat rumsligt ljud på AirPods Max gör din lyssningsupplevelse ännu mer uppslukande genom att anpassa ljudet efter formen på dina öron. Med hjälp av dynamisk huvudspårning skapas ett 3D-ljud som får dig att känna att ljudet kommer från alla håll, precis som om du befann dig i samma rum som det du lyssnar på. Denna teknik fungerar extra bra med innehåll som är optimerat för Dolby Atmos (2), vilket gör att du kan uppleva utvalda låtar, tv-program och filmer på ett helt nytt sätt. Oavsett hur du rör på huvudet, kommer ljudet att justeras för att ge en känsla av att du är omgiven av ljudet, vilket gör det perfekt för både musik och filmer.

Bekväma att bära länge
Hörlurarna är designade med en bygel i textilnät och öronkuddar i mjukt minnesskum, vilket gör dem sköna att ha på sig under längre tid.

Digital Crown
Digital Crown på AirPods Max fungerar som en mångsidig kontrollknapp, inspirerad av den som finns på Apple Watch. Med Digital Crown kan du enkelt styra olika funktioner på dina AirPods Max utan att behöva plocka upp telefonen eller använda skärmar. Använd Digital Crown för att spela och pausa musik, för att svara på och avsluta samtal och slå av mikrofonen, samt för att styra volymen och hoppa mellan spår.

Enkla att använda med alla dina Apple-enheter
AirPods Max parkopplas enkelt med dina Apple-enheter, och de växlar automatiskt mellan iPhone, iPad och Mac (3). Med USB-C-laddning kan du dessutom använda samma kabel för att ladda alla dina Apple-prylar.

Villkor

  1. Upp till två gånger mer aktiv brusreducering jämfört med AirPods Pro (första generationen) och AirPods 4 med aktiv brusreducering.
  2. Rumsligt ljud fungerar med kompatibelt innehåll i appar som stöds. För att skapa en personlig profil krävs en iPhone med TrueDepth-kamera.
  3. Kräver ett iCloud-konto och en kompatibel Apple-enhet med den senaste versionen av operativsystemet.

Teknisk info
Fullständig teknisk information finns på apple.com/se/airpods-max/specs/.

Läs mer om Apple AirPods Max – Midnight

Apple AirPods Max – Midnight

Over-ear Hörlurar

Hitta Apple AirPods Max – Midnight även hos:








Rulla till toppen