Sony 77″ – XR77A95LPAEP

Sony 77″ – XR77A95LPAEP

Sony 77" – XR77A95LPAEP

Sonys svarta OLED-TV som drivs av Cognitive Processor XR levererar enastående kontrast och varje detalj, även i bländande ljus eller djupa skuggor. Ljudet kommer direkt från skärmen, genialt uppslukande.

Kontrast som livet självt
Hemligheten är maximal ljusstyrka och ren svärta. Plötsligt ser du alla detaljer, djup och strukturer som ofta saknas på vissa skärmar.

Högtalare på skärmen, alltid uppslukande

När berättelsen utspelar sig framför dina ögon hör du ett ljudspår som exakt matchar handlingen. Ungefär som på en biograf.

Underbara bilder med ljusstark, ren svart OLED

Se varenda detalj, även i bländande ljus eller djupa skuggor. Denna OLED-TV, som drivs av Cognitive Processor XR, maximerar bildkvaliteten för otrolig realism.

Ren svärta, maximal ljusstyrka, enastående kontrast

XR OLED Contrast Pro boostar färg och kontrast i ljusa områden. Med en temperatursensor och en panel med hög luminans känner Cognitive Processor XR av skärmens temperatur och styr ljuset exakt.

Utökad färgvolym, se varje nyans och färgton

över en miljard färger återges med de subtila skillnader som finns i den verkliga världen. XR Triluminos Pro drivs av Cognitive Processor XR och har ett brett färgspektrum som ger naturliga nyanser i varje detalj.

Allt uppskalat till nästan 4K-kvalitet

Oavsett innehåll eller källa uppgraderas bilderna till nästan 4K-kvalitet. XR 4K Upscaling använder en omfattande databas för att på ett intelligent sätt återskapa förlorade texturer och detaljer.

Mer klarhet i varje bild

XR Clear Image reducerar brus med hjälp av zonindelning och dynamisk bildanalys och minimerar oskärpa.

Intelligent rörelsebehandling för smidig, snabbrörlig action

XR OLED Motion motverkar oskärpa genom att upptäcka och korsanalysera viktiga visuella element i på varandra följande bildrutor. Den skapar och infogar extra bildrutor mellan originalen för jämnare och tydligare action.

Vackra färger från alla vinklar

Att titta på TV från sidorna är lika tillfredsställande som från mitten. OLED-panelen håller färgerna konsekventa och sanna, oavsett var du tittar.

Underhållning i studiokvalitet, precis som skaparen avsåg

Med en rad Creator Calibrated Modes, IMAX Enhanced och Dolby Vision bevarar den här TV:n regissörens intentioner. Och eftersom den är Calman Ready kan kreatörer till och med kalibrera den professionellt för användning i produktionsredigeringar.

Optimera bilderna för alla dina favoriter

Med BRAVIA CORE Calibrated Mode justeras alla filmer, inklusive IMAX Enhanced-titlar, automatiskt till de optimala bildinställningarna för en enastående filmupplevelse i hemmet.

Ljud från skärmen, genialt uppslukande

Skärmen vibrerar och varje del av den förvandlas till en högtalare för kraftfull akustik som rör sig med bilden.

Ljud från mitten av skärmen, perfekt matchande action

Med Acoustic Surface Audio+ kommer ljudet direkt från rätt plats i scenen. Mycket mer uppslukande än konventionella TV-apparater där ljudet kommer från under skärmen.

All din underhållning uppskalad till 3D-surroundljud

XR Surround skapar virtuellt surroundljud med bara TV-högtalarna för 3D-ljud utan tak- eller uppåtriktade högtalare. BRAVIA XR-TV-apparaterna är också kompatibla med Dolby Atmos.

Tydlig röst, exakt dialog

Voice Zoom 2 upptäcker röster, analyserar dem och förbättrar deras klarhet. Med förbättrad filtrering undertrycks omgivande element så att du kan höra även svag TV-dialog tydligt.

BRAVIA och Sony Audio, drömteamet

Ta underhållningen ett steg längre genom att para ihop din BRAVIA XR TV med ljudutrustning från Sony. Du kommer att upptäcka en oöverträffad audiovisuell upplevelse med enastående XR bild- och ljudkvalitet.

Var mitt i händelsernas centrum med BRAVIA XR

Fantastiska scener, stämningsfullt ljud och exklusiva funktioner ger liv åt dina favoritspel som aldrig förr.

Läs mer om Sony 77″ – XR77A95LPAEP

Sony 77″ – XR77A95LPAEP

TV-apparater

Hitta Sony 77″ – XR77A95LPAEP även hos:








Rulla till toppen