LG Soundbar SC9S

LG Soundbar SC9S

LG Soundbar SC9S

Upplev en helt ny nivå av ljud med LG SC9S Soundbar. Med 3.1.3-kanalsljud, Dolby Atmos och innovativa funktioner som WOW Orchestra och Triple Level Spatial Sound, tar denna soundbar din underhållning till en ny dimension.

Synergi som fullbordar en helt ny upplevelse
LG Sound Bar är perfekt för LG TV-apparater. Synergin mellan TV och soundbar tar underhållningen till en helt ny nivå. Njut av dem utan problem.

Exklusivt fäste för LG OLED C
Ett exklusiv fäste gör att du kan placera soundbaren i rätt läge för att få det bästa ljudet. Både som stativ och väggmonterad ger din soundbar optimalt ljud med en elegant design.

WOW Orchestra skapar uppslukande ljud
LG Sound Bar presenterar perfekt harmoniskt ljud med LG TV. Den använder både LG TV-ljudet och LG Sound Bar för att ge den fulländade lyssningsupplevelsen. Känn varje detalj i ljudet.

Enkel kontroll med WOW Interface
Nu ligger bekvämligheten i din hand. Styr din soundbar via LG TV med en fjärrkontroll. Med ett tryck på fjärrkontrollen ser du soundbarens meny och inställningar på TV-skärmen. Några exempel är volymkontroll, kontroll av anslutningsstatus och till och med val av ljudläge.

Anslut trådlöst, njut av enastående ljud
Njut av innehåll utan sladdar eller störande ljud. LG WOWCAST kopplar trådlöst ihop LG Sound Bar och LG TV för att leverera högkvalitativt ljud på ett bekvämare sätt. Upplev kraften hos Dolby Atmos för en mer inlevelsefull ljudupplevelse.

Upplev ljud med biokvalitet
LG Sound Bar kan kombineras med Dolby Atmos, DTS:X och IMAX Enhanced för att ge ditt vardagsrum bioliknande ljud. Den omsluter dig med tydligt och realistiskt ljud från alla håll, och placerar dig mitt i dina favoritfilmer, med kraftfullt, verklighetstroget ljud i varje scen.

Världens första Dolby Atmos-soundbar med tre uppåtriktade kanaler
Först i världen med tre uppåtriktade kanaler. Det innebär att LG Sound Bar SC9S ger en bredare och rikare ljudbild. Njut av den bästa och mest omslutande ljudupplevelsen hemma.

Med Triple Level Spatial Sound skapas en virtuell ljudkupol
LG Sound Bar SC9S tänjer på gränsen för underhållningsupplevelsen. Din soundbar presenterar Triple Level Spatial Sound – en mer inlevelsefull och exakt ljudupplevelse. Genom att använda en 3D-motor med HRTF skapar din soundbar ett virtuellt mellanlager. Det innebär att ljudlagren förverkligar avancerat surroundljud som du bara skulle uppleva på bio.

Känn dånet från basen
Upplev starkare och djupare bas i dina favoritlåtar och favoritfilmer. Den trådlösa subwoofern klarar enkelt låga toner och har högre volym och bättre kvalitet i basen, som når över längre avstånd.

Enastående innehållsupplevelse
Anslut din LG Sound Bar SC9S till en konsol eller Blu-ray-spelare för att uppslukas av dina favoritspel, TV-program och filmer. Din soundbar ger en fördröjningsfri tittarupplevelse med den bästa bilden och det bästa ljudet.

Med 4K-passthrough bibehålls hög kvalitet
LG Sound Bar har 4K-passthrough. Den skickar data utan att tappa kvalitet. Du kan därför njuta av utmärkt ljud och bild med minimalt med anslutningar.

VRR/ALLM förbättrar spelupplevelsen
LG Sound Bar är gjord för att erbjuda den bästa spelupplevelsen med VRR/ALLM. Variabel uppdateringsfrekvens upp till 120 Hz. Den närapå omedelbara svarstiden ger dig en fördel vid spel, och skapar en verklighetstrogen tittarupplevelse. Auto Low Latency Mode ger mjuk, fördröjningsfri visning och interaktivitet.

Ta del av streamingtjänster för HD-musik
Spela musik på din soundbar. Den är kompatibel med Spotify och Tidal Connect. LG Sound Bar stöder MQA som levererar högkvalitativt ljud över en Wi-Fi-anslutning.

Anslut till plattformen du använder
LG:s soundbars har bredare kompatibilitet och fungerar med Google, Alexa och Apple Airplay 2. Du kan styra LG Sound Bar med valfri plattform.

En upplevelse med flerkanalsljud som överträffar förväntningar
Ditt innehåll låter bättre än tidigare med LG Sound Bar SC9S. Den delar in tvåkanalsljud till flerkanalsljud och optimerar vad du hör.

Uppgraderad AI Room Calibration Pro
LG Sound Bar tar hänsyn till ljudet på platsen i rummet. Med en uppgraderad AI Room Calibration levererar din soundbar det optimala ljudet. Genom att matcha referensfrekvenser inom ett utökat område på 400 Hz kan den analysera rummet exakt och korrigera ljudets förvrängning.

LG AI Sound Pro optimerar ljudet för olika innehåll
Njut av innehåll med specialiserade ljudlägen – AI Sound Pro. Den analyserar på ett intelligent sätt ditt innehåll och ger dig optimalt ljud oavsett om du tittar på film, kollar nyheterna eller lyssnar på musik.

Läs mer om LG Soundbar SC9S

LG Soundbar SC9S

Soundbar

Hitta LG Soundbar SC9S även hos:








Rulla till toppen